GRATIS CURSUS PENDELEN

Leer in 4 lessen antwoorden krijgen op al jouw levensvragen!

WAT KRIJG JE?

 • 4 videolessen waarin jij de basis leert van pendelen!
 • Toegang tot mijn meest populaire workshop 'Pendel je Trilling' waarin je een bijzondere pendeltechniek leert.
 • 35 JA/NEE vragen zodat je meteen kunt oefenen!
 • Formulier pendelcodes: Iedereen heeft een eigen pendeltaal. Ontdek de jouwe en leg het vast.

  Normaal 169,- nu tijdelijk geheel gratis!

Je start met de 4 videolessen waarin ik je o.a. laat zien hoe je zelf eenvoudig je eigen pendel maakt (je hebt geen dure pendel nodig). Daarna ga je oefenenen met de 35 vragen en natuurlijk ook met je eigen vragen. Als laatste leer je een bijzondere pendel techniek waarmee je je eigen trilling kunt verhogen en vervuilde energie weg kunt nemen uit je aura.

JA, IK DOE MEE!

* Let op: deze actie is tijdelijk beschikbaar, dus wees er snel bij! *

Wil jij ook heldere antwoorden krijgen van je innerlijk? In mijn GRATIS CURSUS leer jij alles wat nodig is om te beginnen met pendelen.

Normaal €169,-

Nu tijdelijk GRATIS!

Volg mijn 4 VIDEO LESSEN en je kunt al intunen op jouw innerlijke wijsheid!

WAT GA JE DOEN?

 • Je eigen pendel maken met spullen die je zelf in huis hebt.
 • Jouw pendelcode voor Ja en Nee uitvragen.
 • De onzichtbare energie ervaren door experimenten uit te voeren.
 • Jouw eigen code verifiëren.
 • Je eerste Ja/Nee vragen stellen.

Je kunt jezelf eenvoudig aanmelden via de knop hieronder 👇🏿

IN DE WORKSHOP GA JE:

 • Leren hoe energie werkt en waar je op moet letten om je trilling hoog te houden.
 • Je trilling uitmeten.
 • De vervuiling in je aura uitmeten en je vervuiling wegnemen.
 • Jezelf weer opvullen met levensenergie en zo je trilling verhogen.
 • Ervaren hoe je jezelf kunt helen (pendelhealing)

Leer jezelf de weg wijzenar even helemaal varen op je innerlijke kompas!'

Toen ik de grote stap waagde en mijn eigen bedrijf begon, kwam ik al heel snel mijzelf tegen. Ik had zoveel dromen! Waar moest ik mij op focussen? Welke dienst aanbieden? Wat was mijn richting? Wat mijn gaves en talenten? Ik wist het niet en werd gek van mijzelf.

Mijn missie is om jou te laten zien hoe jij ZELF al deze antwoorden kunt geven, door de pendel te gebruiken. Als je weet hoe je dat kunt doen, verdwijnt de verwarring in je leven en weet je telkens wat je volgende next step is. Wil je ook kijken of het wat voor je is? Meld je dan hieronder aan.

* Let op: deze actie is beperkt beschikbaar, dus wees er snel bij! *

Wat anderen zeggen:

'Laat ik nou gisteren over mijn gezondheid gependeld hebben (wat de 3 belangrijkste personen of dingen
zijn om mij fysiek nog meer te ondersteunen)
en toen bleek maar weer dat pendelen echt werkt.
Mila heeft veel kennis en is een echte expert
in haar vakgebied.'

- Mariette

'Lang gekoesterde wens om te leren pendelen is uitgekomen na twee dagdelen cursus bij Mila. Na enige oefening was het vrij snel onder de knie. Verrassend is de eenvoud en de inzichten die het geeft wanneer er items worden uitgependeld. Bedankt voor deze topcursus Mila!'

- Theo

GRATIS PENDELCURSUS

* Let op: deze actie is beperkt beschikbaar, dus wees er snel bij! *


'De keuzes van je innerlijk kloppen altijd. Het is de kunst om het goed te horen en daarop actie te ondernemen.'

Mila